Και με την βούλα …… αντιρατσιστές

Αγαπητοί Ιθαγενείς ΄Ελληνες, με μεγάλη μου χαρά, διάβασα για τις διατάξεις του κεφαλαίου Β’ του Ν.3838/2010 (ΦΕΚ Α΄49) όπου θεσμοθετείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι υπέρ των νομίμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών.
Επί τέλους, θα μας φύγει η μομφή πού μας είχαν δώσει οι ΜΚΟ, οι Πεμπτοφαλαγγίτες και οι λοιποί εχθροί των Ελλήνων και του Ελληνισμού, ότι είμαστε εθνικιστές, ρατσιστές, φασίστες, ξενοφοβικοί κλπ. Με αυτές τις διατάξεις τους βουλώνουμε τα στόματα και δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν για τίποτε άλλο.
Θα κάνω επί πλέον την πρόταση, ώστε να πρωτοτυπήσουμε παγκοσμίως, η ψήφος των υπηκόων των τρίτων χωρών πού μεταλλάχθησαν σε ΄Ελληνες Ιθαγενείς να είναι ισχυρότερος από τους γηγενείς ΄Ελληνες Ιθαγενείς.
΄Ετσι των Ινδοπακιστανών να είναι διπλασίας αξίας, δια τον λόγο ότι μέχρι τώρα  ελέγετο ότι δεν υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή και ανήκει στην φαντασία των εχθρών του Ελληνισμού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα τους αποδείξουμε, ότι εμείς πιστεύουμε στην ύπαρξη της Ινδοευρωπαϊκής φυλής και τους οφείλουμε, την γλώσσα μας, το Αλφάβητό μας τον πολιτισμό μας και τους τα κλέψαμε, βεβαίως οι Ευρωπαίοι, είναι χειρότεροι από εμάς, διότι παίρνοντάς τα, από εμάς αυτομάτως έγιναν κλεπταποδόχοι. Θα τους αναγνωρίσουμε την προσφορά τους στον πολιτισμό μας, υπολογίζοντας τον ψήφο τους στην διπλάσια αξία από την δική μας.
Στους Αφρικανούς, στους οποίους οφείλουμε την ύπαρξή μας, διότι εκεί πρωτοεμφανίστηκε η ζωή, από αυτούς επήραμε τους Θεούς μας, μην ξεχνάτε την Μαύρη Αθηνά και τις άλλες κατάμαυρες θεότητες, τους μαύρους φιλοσόφους μας, αφού πουθενά δεν αναφέρεται ότι ήταν λευκοί, άρα ήταν μαύροι. Επί πλέον βολεύουν ορισμένους βολευτάς, κυβερνητικούς και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες του τόπου μας. ΄Ετσι διά να τους ανταμείψουμε για την προσφορά τους και την απώλεια της λευκής τους ουσίας, την οποία ξοδεύουν δια την ικανοποίηση μερικών, gays (ελληνιστί πού@τ@δες) πού τους ρουφούν το μεδούλι, η ψήφος τους να έχει την τριπλάσια αξία  από την δική μας ψήφο.
Τέλος των υπολοίπων τριτοκοσμικών προσφάτως μεταλλαγμένων σε ΄Ελληνες Ιθαγενείς, επειδή συνέβαλλαν στο δημογραφικό μας πρόβλημα, η ψήφος τους να είναι μιάμιση φορά αξίας από την δική μας. ΄Οσον αφορά την δική μας ψήφο, εάν γίνεται να έχει την μισή αξία από την μέχρι τώρα υπολογισμένη. ΄Ετσι θα καταλάβουν μερικοί εθνικιστές, φασίστες και ρατσιστές, ότι δεν έχουν καμία θέση σ’ αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, να σηκωθούν να φύγουν, να διασκορπισθούν σε όλη την υδρόγειο σαν τους Παλαιστινίους (Πελασγούς).
Ποιος λοιπόν, μετά από αυτές τις προτάσεις, πού εύχομαι να πραγματοποιηθούν, θα μπορεί να μας κατηγορήσει, ενώ θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, στον αντιρατσισμό, αντιφασισμό, αντιεθνικισμό,  και σε όλα τα ΑΝΤΙ. Τότε να δώ από πού θα επιδοτούνται όλες αυτές οι Μ.Κ.Ο. και πώς θα δικαιολογείται η ύπαρξή τους, αφού θα έχουν εκπληρώσει τον προορισμό τους;
΄Ενας και με την βούλα…… αντιρατσιστής
 Γηγενής ΄Ελλην Ιθαγενής
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας
 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: