Η ΑΠΑΤΗ εχει όνομα — πολιτική ηγεσία ! — αυτή »τα πιάνει» και επιτρέπει την »κερδοσκοπία» των εταιρειών! Αλήθεια γιατί δεν ισχύουν οι τιμές προμήθειας των νοσοκομείων στο Λονδίνο, την Νέα υόρκη, το Βερολίνο κ.λ.π. ??? Κυρά Μαριλίζ αποφάσισε να ισχύουν οι τιμές που προμηθεύονται τα υλικά τα Νοσοκομεία του εξωτερικού! έτσι εξαφανίζεις την κερδοσκοπία! Απλά δεν θα »παντελονιάζετε οι πολιτικοί1 ΨΕΥΤΕΣ!!!


 Με δεκάδες εκατομμύρια πλήρωσαν οι φορολογούμενοι την υπερβολική κερδοσκοπία των προμηθευτών, σύμφωνα με τους ελέγχους του υπουργείου Οικονομίας.

Σύμφωνα με την έκθεση οι προμηθευτές διαμορφώνουν… ασύλληπτα μεικτά κέρδη καθώς πωλούν ακόμη κι επτά φορές πάνω ορθοπεδικά εμφυτεύματα για γόνατα και ισχία. Το αποτέλεσμα είναι τα κρατικά νοσοκομεία να ζημιώνονται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, και φυσικά τα ασφαλιστικά ταμεία και οι φορολογούμενοι να πληρώνουν το… μάρμαρο της υπερβολικής κερδοσκοπίας των προμηθευτών. Πιο συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από το πόρισμα ελέγχου, τα περιθώρια μεικτού κέρδους σε προϊόντα που δειγματοληπτικά ελήφθησαν διαμορφώνονται για τις ακόλουθες εταιρείες ως εξής:
[ΕΛΛΑΣ] 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: