Σε πεθαίνουν !!!! και τα παίρνουν !!! Μαφιόζοι εν Ελλάδι ???

Κύκλωμα έκδοσης ύποπτων πιστοποιητικών θανάτου


Μια σειρά περίεργων πιστοποιητικών θανάτου που εξεδόθησαν το 2010, έχουν ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο των δικαστικών αρχών, όσο και των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς οι συμπτώσεις που εντοπίζονται σε αυτά τα πιστοποιητικά, αγγίζουν τα όρια του πρωτοφανούς!

Το περιστατικό που…
.

κίνησε το ενδιαφέρον ήταν ένα πιστοποιητικό θανάτου αλλοδαπής, που διέμενε στην Ελλάδα.

Ο γιατρός που υπέγραψε, εμφάνιζε ως αιτία θανάτου «Καρδιακή Ανακοπή». Η θανούσα επρόκειτο να μεταφερθεί αεροπορικώς στην χώρα καταγωγής της, όταν η Ασφάλεια Αττικής διέταξε να πραγματοποιηθεί νεκροψία.

Το αποτέλεσμα της νεκροψίας έδειξε πως τα αίτια θανάτου ήταν «Κυστική εκφύλιση των νεφρών», διάγνωση τελείως διαφορετική από αυτήν που αναγραφόταν στο επίσημο πιστοποιητικό θανάτου

Το ενδιαφέρον των αρχών ενίσχυσε και το γεγονός, πως ο ιατρός που υπογράφει το λανθασμένο πιστοποιητικό θανάτου, εμφανίζεται να έχει υπογράψει μια σειρά αντίστοιχων πιστοποιητικών, που αφορούσαν σε θανόντες από όλη την Αττική, εμφανίζοντας μάλιστα ως αιτία θανάτου πάντοτε την ίδια! Δηλαδή «Καρδιακή Ανακοπή».

Η διαδικασία που ακολουθείται μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου είναι συγκεκριμένη. Ειδοποιείται το Ε.Κ.Α.Β, το οποίο με τη σειρά του ενημερώνει την αστυνομία. Στη συνέχεια η αστυνομία οφείλει να στείλει την σωρό για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Οι συγγενείς δεν επιθυμούν σχεδόν ποτέ αυτή τη διαδικασία, οπότε προβλέπεται, ο θεράπων ιατρός να υπογράφει το πιστοποιητικό θανάτου.

Τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά που μελετώνται από τις αρχές εμφανίζουν ως υπογράφοντα, ιατρό που ανήκει στο ΕΣΥ, συνεπώς κάποιον που είναι εξ’ ορισμού αδύνατον να υπήρξε θεράπων ιατρός του θανόντος, καθώς ως γιατρός του ΕΣΥ δεν διατηρεί ιατρείο!

Μάλιστα, σε όλα τα πιστοποιητικά θανάτου που υπέγραψε ο συγκεκριμένος γιατρός και τα οποία βρίσκονται στην κατοχή του protothema.gr, υπάρχει μια ακόμη παράξενη σύμπτωση: ο υπαστυνόμος που βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής του γιατρού, όχι μόνο είναι πάντοτε ο ίδιος, αλλά φέρεται πως τουλάχιστον σε μία από τις επίμαχες ημερομηνίες ενός πιστοποιητικού θανάτου, ο συγκεκριμένος υπαστυνόμος βρισκόταν από καιρό σε αναρρωτική άδεια και δεν είχε εμφανιστεί στην υπηρεσία του!

Συνεπώς ήταν αδύνατον να είχε βεβαιώσει οποιοδήποτε «γνήσιο» υπογραφής…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, τα γραφεία τελετών χρησιμοποιούν αρκετά συχνά γιατρούς για να υπογράφουν τα πιστοποιητικά θανάτου ώστε να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα με την «χαρτούρα».

Μάλιστα, αυτού του είδους η «υπηρεσία» κοστολογείται από την «αγορά» στα 500 ευρώ ανά πιστοποιητικό. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών, που μελετούν όλα τα πιστοποιητικά που έχει υπογράψει ο συγκεκριμένος γιατρός και που φέρεται να αριθμούν πολλές εκατοντάδες. Μια διαδικασία όμως τόσο χρονοβόρα, ώστε ακόμα και αν διαπιστωθούν πρωτοφανείς συμπτώσεις, η εξακρίβωση των ακριβών αιτίων θανάτου δεν θα είναι πλέον εφικτή, έπειτα από την πάροδο τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος.

http://www.protothema.gr

Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: