ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… υπάρχουν ;;;;

https://makellio.files.wordpress.com/2010/06/25b25d.jpg?w=226Ούτε   Ο  ΕΝΑΣ   μπορεί  να  δώσει   ολόσωστες  λύσεις   ούτε   ΟΛΟΙ   είναι  ικανοί  να  ασχοληθούν  με   υψηλά  ζητήματα  πολιτικής  .  
Είναι οξυδερκής η ματιά σου, Πυθαγόρα, στο πρόβλημα των ομάδων που χτίζουν τείχη ανάμεσα  τους και περιθωριοποιούνται και αποδυναμώνονται και,  εφ όλης τη ύλης για τα θέματα που μας απασχολούν.
Ο  καθένας να κάνει ότι ξέρει και μπορεί καλύτερα με πνεύμα συνεργασίας και διάκρισης και στόχο την αυτοβελτίωση του μέσα από την καλυτέρευση  του συνόλου.
Τα μιμίδια και μιόνια μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά γιατί επηρεάζουν το υποσυνείδητο με ένα ασυνείδητο τρόπο. Το ίδιο και τα σύμβολα για αυτό χρειάζεται να επιλέγονται προσεχτικά. Μπορεί να διαβρώνουν και να υποσκάπτουν την  ενέργεια κάποιου  μέσω  «μαύρης τρύπας»  ή αντίθετα να την δυναμώσουν. Η ενεργειακή  αφαίμαξη του Ελληνικού λαού γίνεται από  όλα τα επίπεδα δυστυχώς.
Η δύναμη του υποσυνείδητου είναι μεγάλη και αποτελεί τα 8/9 του παγόβουνου και τη μεγάλης μάζας με μικρή αντιληπτικότητα. Συνεπώς το οδηγεί.
Θα σκεφτόμουν τον κύκλο και το συμβούλιο των αρίστων ηγετικά στο κέντρο αντί της πυραμίδας. Παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα και αρχετυπικά  είναι ένα ισχυρό σύμβολο του Ήλιου. Το πλανητικό και ατομικό μοντέλο σε αρμονική συνύπαρξη και μουσική πυθαγόρεια αρμονία των σφαιρών.Υπάρχει ένα σημείο αναφοράς ένα κέντρο βάρους και η ακτίνα μπορεί να διευρύνεται χωρίς να χάνεται το κέντρο του κύκλου. ‘Ολες οι ακτίνες απέχουν ίσα και έχουν πρόσβαση σε αυτό  άμεσα.
Αστραία

  ο χρήστης pythagoras pythagoridis<pitago99@gmail.com> έγραψε:

Ο    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ    ΓΙΓΑΣ  ΚΑΙ  ΤΑ   ΜΙΜΙΔΙΑ 

  Μια  άποψη  που  κυκλοφορεί   στον  Ελληνοπρεπή  χώρο  λέει  οτι  οι  τοπικές  ομάδες   πρέπει  να   ενωθούν  σε  ομοσπονδίες   ,  οι  ομοσπονδίες  να  ενωθούν  σε  συνομοσπονδίες   και  τελικά  να  υπάρξει    ένας  ηγέτης   με  πανελλαδική  εμβέλεια .

Φαντάζονται  δηλαδή  κάτι  τέτοιο :

Βλέπε   την   συνέχεια   στην    http://sites.google.com/site/pitago99/mimid   

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: