Πογκρόμ κατά ελεύθερων φωνών του διαδικτύου

http://youtube.com/watch?v=uuboLIjwSCE

http://youtube.com/user/kavlaros


Ένα πογκρόμ διώξεων ξεκίνησε χτες το πρωί σε blogs που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα blogspot της Google!
Εμείς έχουμε εντοπίσει τρία blogs που έκλεισαν συν το δικό μας που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε το κινητό μας τηλέφωνο για να μας στείλουν κωδικό επαλήθευσης και να ξαναλειτουργήσει το blog.
Τη φίμωση έχουν υποστεί τα blogs του 
Μπαρμπανίκου,τουπαπα-Ηλία και το Φρέσκο Πράμα.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι λόγοι ανάγκασαν τη Google να κλείσει τα ιστολόγια των συναδέλφων,σε μας έγραφε πως είχε παρατηρηθεί «ύποπτη δραστηριότητα» χωρίς να μας εξηγούν από ποιους και τι ακριβώς σημαίνει «ύποπτη δραστηριότητα»!
Είναι τουλάχιστον παράλογο να κατεβάζουν ελεύθερες και μαχητικές σελίδες που γράφουν μόνο αλήθειες και σατιρίζουν έξυπνα την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Αφού είναι γνωστό πως και στη Google μπορεί κάποιος να ανοίξει άλλη σελίδα και μπορεί να φιλοξενηθεί ελεύθερα σε πάρα πολλές άλλες πλατφόρμες.Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χάνεται πολύτιμο υλικό και συν τοις άλλοις η Ελλάδα μας να κατηγορείται και για λογοκρισία.
Εντύπωση μας κάνει που οι φίλοι του blog 
Troktiko που όλοι σχεδόν οι bloggers το στηρίξαμε οσάκις αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα στην υπόθεση.
Να σημειώσουμε πως o Μπαρμπανίκος «εκπέμπει» από τη διεύθυνση 
http://arvanitis.wordpress.com και ο παπα-Ηλίας από την http://papailiasyfantis.wordpress.com,για το φίλο από το Φρέσκο Πράμα δεν έχουμε καμία πληροφορία.
Σημ:όπως μας πληροφόρησε ο Μάνος έκλεισε και το blog του αγαπητού φίλου Χριστόδουλου Γραφέας Πεζικού!


Σημείωση: Το ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ έχει την ιστοσελίδα http://freskoprama.wordpress.com αφού, όπως φαίνεται, είχε φροντίσει να δημιουργήσει σελίδα στο wordpress, διότι, όπως αναρτούσε το τελευταίο διάστημα, όποτε ανέβαζε γελοιογραφίες του ΠΑΣΟΚ, η πρόσβαση του στο blogspot εμποδιζόταν προσωρινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/01/bloggers-bloggers.html “Εκβιασμός” ή πολιτική δίωξη (φασιστικού τύπου);-Bloggers Καθάρματα!-ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ???-Νομική Προστασία Bloggers κατά παρανομούντων δικαστικών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: