Η Ο.Ε.Α. διακρίνει ότι υπάρχει συγκεκριμένη μεθόδευση με την οποία τα ελληνοεβραικά κυκλώματα της «ΚΥΠ/ΕΥΠ» και οι εβραίοι Ραββίνοι ελλάδος αποπειρώνται να αποδείξουν δήθεν ότι η Ο.Ε.Α βρίσκεται με το μέρος του σιωνιστικού κατεστημένου (!!!).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «DIASvsMETATRON»

Η Ο.Ε.Α. με τα επαναστατικά και αφυπνιστικά κείμενα της Ελληνικής Εθνικής και Πλανητικής Ασφαλείας και κείμενα Διανοητικού Πολέμου έχει προκαλέσει αναρίθμητες ζημιές και ρωγμές στον κινεζοεβραικό σχεδιασμό πλανητικού σφαγείου της λευκής και της μαύρη φυλής (και τελικώς ΚΑΙ των μογγόλων) από την καθαρώς Κίτρινη δρακονιανή φυλή Κίνας + Κορέας με το κωδικό όνομα «Αρμαγεδδών», και την στιγμή που η Ο.Ε.Α. με τα αποκαλυπτικά της κείμενα εδώ και 3 δεκαετίες έχει τσακίσει και έχει καταγγείλει κάθε προδοτική μεθόδευση του ελληνοεβραικού μασονικού και διεθνούς σινικού και σιωνιστικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας και εναντίον του Πλανήτη. 

 ………………..» Οι «Πεφωτισμένοι» (Ιλλουμινάτι) στην πραγματικότητα είναι η εκτελεστική κορυφή σε ένα τεράστιο και βαθύ πλέγμα οργανώσεων και ταγμάτων, που συνθέτουν μια Μυστική Αποκρυφιστική Αδελφότητα που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα σ’ αυτό το δίκτυο – που χρησιμοποιεί μια ποικιλία ονομάτων και συμβολισμών σ’ ένα μεγάλο εύρος από το δυτικό παγανισμό έως τον ανατολικό μυστικισμό για να «θολώνει τα νερά»- μπορούμε να διακρίνουμε τρεις μεγάλες κατηγορίες υποδικτύων δράσης, μέσω των οποίων πραγματώνει τους σκοπούς του:
• τραπεζικό σύστημα και πολιτική,
• Μυστικές Εταιρείες/λατρείες και κατασκοπεία,
• κουλτούρα – σόου μπίζνες και Μέσα Ενημέρωσης. 

Το καταστροφικό σχέδιο της δρακονιανής φυλής προβλέπει συγκεκριμένους στόχους, που πρέπει πάση θυσία να επιτευχθούν:
1. Δραστική μείωση του πληθυσμού της γης μέσω περιορισμού των γεννήσεων σε όλο τον πλανήτη αλλά και αύξηση των θανά¬των, κυρίως στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.
2. Αλλαγή των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων, μέσω της υποχρεωτικής κατανάλωσης μεταλλαγμένων τροφών με ταυ¬τόχρονη σταδιακή εξάλειψη των φυσικών.
3. Περιορισμό σε ειδικούς μόνο κύκλους, όσο αυτό είναι δυνατό, της τεχνολογικής και επιστημονικής ανάπτυξης.
4. Αποικισμό πλανητών του ηλιακού μας συστήματος (Άρης αρχικά).
5.Μεταφορά πρώτων υλών από άλλους πλανήτες.
6. Αύξηση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα της γης, για λόγους που εξυπηρετούν τους γενικότερους σκοπούς τους.
7. Επιβοήθηση των στόχων τους μέσω της προπαγάνδας και της μαζικής πλύσης εγκεφάλου με πρωταγωνιστή την τηλεόραση. Ταυτόχρονος έλεγχος της σκέψης των ανθρώπων μέσω κυρίως της γιγάντωσης της δύναμης των ΜΜΕ, αλλά και της χρήσης εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας ειδικών ακτινοβολιών.

Πάμε παρακάτω 

https://i2.wp.com/www.orionquartet.com/images/sightings/project_orion.jpgΠρογράμματα ελέγχου του νου- Mind control programmes

Η χρησιμοποίηση μεθόδων ψυχολογικού πολέμου και τεχνο-τρονικής τεχνολογίας για την υποδούλωση των μαζών είναι ένα από τα κύρια όπλα των σκοτεινών  κέντρων της παγκοσμιοποίησης.

Τα σημαντικότερα προγράμματα ελέγχου του νου με ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους: ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς εγκατάσταση εμφυτευμάτων ηλεκτρονική διάλυση χρονικού προσανατολισμού της μνήμης (EDOM: Electronic Dissolution of Memory).
1.Project Moonstruck, της CΙΑ: Χρήση ηλεκτρομαγνητικών εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο και τα δόντια.
2.Project ΜΚ-ULTRA, της CΙΑ: Μετάδοση μη ανιχνεύσιμων οδηγιών σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο. Χρήση χαπιών, ηλεκτρονικών και ηλεκτροσόκ.
3. Project Orion, της USAF: Παραισθησιογόνα, ύπνωση και ΕSΒ.
4. Project MK-DELTA, της CΙΑ: Προγραμματισμός υποσυνειδήτου με ηλεκτρομαγνητισμό.
5. Project Phoenix, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική κατευθυνόμενη στόχευση επιλεγμένων πληθυσμιακών ομάδων.
6. Project Trident, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική στόχευση ατόμων ή πληθυσμών.
7. Project RF MEDIA, της CΙΑ: Προγραμματισμός και στόχευση της επιθυμίας.
8. Project Tower, των CΙΑ, ΝSΑ: Προγραμματισμός με συντονισμό της σκέψης και μετάδοση κωδικοποιημένων πληροφοριών.
9. Project HAARP, των ΝSΑ, : Επηρεάζει τη φυσιολογία του ανθρώπου. Χρήση λέιζερ, όπλων μικροκυμάτων. Ιδανικό για μαζικό έλεγχο του πληθυσμού.
10. Project Clean Sweep, των ΝSΑ, ΟΝR: Ρύθμιση της συμπεριφοράς των μαζών.
   

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: