ΥΓΕΙΑ: Έναρξη λειτουργίας νοσοκομείου στα Τίρανα

Ο όμιλος Υγεία ενημερώνει ότι το νέο Νοσοκομείο HYGEIA HOSPITAL TIRANA ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Ιουλίου 2010 με αρχική δυναμικότητα περίπου 120 κλινών διαθέτοντας Γενικό Νοσοκομείο, Παιδιατρική Κλινική και Μαιευτική κλινική καλύπτοντας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όλα τα περιστατικά από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία τους.

Το HYGEIA HOSPITAL TIRANA σε πλήρη ανάπτυξη θα διαθέτει 220 κλίνες, 12 χειρουργικές αίθουσες, 5 αίθουσες τοκετών, 16 κλίνες Μ.Ε.Θ.

Το νέο νοσοκομείο αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση (περίπου € 60 εκατ.) στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Αλβανία, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο αναφοράς για όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά και στις γειτονικές χώρες όπως την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του HYGEIA HOSPITAL TIRANA αναπτύσσονται σε πολυώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 25.129τ.μ. σε οικόπεδο 13.000τ.μ. στην περιοχή Kashar των Τιράνων με εύκολη πρόσβαση καθώς περιβάλλεται από τις Εθνικές Οδούς SH2 και SH1/E762, οι οποίες συνδέουν την πρωτεύουσα της Αλβανίας με το Δυρράχιο και την Βόρεια Αλβανία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: